Соус оздоровчого призначення на плодово-ягідній основі з додаванням пряно-ароматичної сировини

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Асортимент сучасних соусів та традиційні технології їх отримання не дозволяють максимально зберегти біологічно активні речовини рослинної сировини, а продукти не завжди відзначаються високими показниками якості. Range of modern and traditional technologies sauces receive them do not allow to preserve the biologically active substances of plant raw materials and products are not always of high quality parameters.

Опис

Ключові слова

плодово-ягідні основи, пряно-ароматична сировина, соус, fruit bases, aromatic raw materials, sauce, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Соус оздоровчого призначення на плодово-ягідній основі з додаванням пряно-ароматичної сировини / А. О. Башта, Н. В. Шурда / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 49.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced