Соус оздоровчого призначення на плодово-ягідній основі з додаванням пряно-ароматичної сировини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Асортимент сучасних соусів та традиційні технології їх отримання не дозволяють максимально зберегти біологічно активні речовини рослинної сировини, а продукти не завжди відзначаються високими показниками якості.
Range of modern and traditional technologies sauces receive them do not allow to preserve the biologically active substances of plant raw materials and products are not always of high quality parameters.
Опис
Ключові слова
плодово-ягідні основи, пряно-ароматична сировина, соус, fruit bases, aromatic raw materials, sauce, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Башта, А. О. Соус оздоровчого призначення на плодово-ягідній основі з додаванням пряно-ароматичної сировини / А. О. Башта, Н. В. Шурда / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 49.