Функціональний напій на основі фітоекстракту Louphfantus tibeticus

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стратегічним напрямом розвитку харчової промисловості в XXI столітті стає виробництво харчових продуктів функціонального призначення, направлених на забезпечення відповідності їх хімічного складу фізіологічним потребам організму людини. Strategic direction of the food industry in the XXI century is food processing functions, aimed at ensure that their chemical composition physiological needs of the body person.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, рослинна сировина, фітоекстракт, food, plant material, phytoextracts, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Райчук, Н. М. Функціональний напій на основі фітоекстракту Louphfantus tibeticus / Н. М. Райчук, Т. Романовська / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 54.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced