Удосконалення технології хліба з використанням ароматичного хмелю і хмельового препарату

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У суспільстві зростає зацікавлення до продуктів, які мають функціональне призначення. На деяких хлібозаводах і пекарнях України повертаються до класичних технологій та застосовують сучасні розробки приготування хліба з використанням хмелю. The society is growing interest in products that are functional purpose. Some bakeries and bakery return to Ukraine classical technology and modern design used in making bread use of hops.

Опис

Ключові слова

ароматичний хмель, хмельовий препарат, хліб, aromatic hops, hop drug, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Рак, В. П. Удосконалення технології хліба з використанням ароматичного хмелю і хмельового препарату / В. П. Рак, В. Г. Юрчак / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 62.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced