Новий круп’яний продукт підвищеної біологічної цінності
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Досліджено подрібнення крупів в дробарці та їх вплив на гранулювання.
At the heart of abstract is using the cereals chemical composition and its optimization. It was researched the crushing of cereals in the crusher and its influence at granulate.
Опис
Ключові слова
крупи, подрібнення, гречка, кукурудза, cereals, crushing, buckwheat, maize, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Новий круп’яний продукт підвищеної біологічної цінності / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, А. В. Шевченко // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали міжнародної наукової конференції : тези доповідей 13 – 17 жовтня 2014 р.- К. : НУХТ, 2014. - С. 105.