Дослідження умов водного екстрагування сухих речовин льону
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Люди ще кам'яного віку вирощували льон і використовували його насіння в їжу. Широке застосування льону сьогодні в якості технічної та харчової культури, пояснюється складом та властивостям льону. Льон є також культурою, яка має своє
застосування і в медицині.
Опис
Ключові слова
насіння кунжуту, термічна обробка, насіння льону, семян кунжута, семян льна, термическая обработка, sesame seeds, heat treatment, flax seeds, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Янюк, Т. І. Дослідження умов водного екстрагування сухих речовин льону / Т. І. Янюк, Т. В. Корж, І. В. Горбенко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 97.