Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 21700)

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб передбачає приготування опари і тіста. Тісто замішують на вибродженій опарі з використанням залишку традиційної сировини, а також додається порошок з морської капусти в кількості 2-5%. The method involves the preparation of dough and pastry. The dough is kneaded for Opare attenuated using the remainder of the traditional raw materials, as well as the added seaweed powder in an amount of 2-5%. Before you make the dough powder reduced.

Опис

Ключові слова

опара, порошок морської капусти, хліб, тісто, opara, bread, seaweed powder, pastry, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Патент № 21700 А Україна, МПК (2013.01) А23G 3/00. Спосіб виробництва хліба / Г. І. Скорікова, Т. В. Корж, В. Н. Корзун ; заявник та власник Український державний університет харчових технологій. – № а2013 07190 ; заявл. 06.06.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced