Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У зв'язку з несприятливим екологічним становищем, яке склалося в Україні, актуальною є проблема створення нових видів харчових продуктів, і в тому числі кондитерських виробів, підвищеної харчової та біологічної цінності. Due to the unfavorable ecological situation, which happened in Ukraine relevant is the problem of creating new types of foods and including confectionery, food and high biological value.

Опис

Ключові слова

рослинна сировина, напівфабрикати, кондитерські маси, plant material, semi-finished, confectionery mass, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Янчик, М. В. Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. М. Вашека // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 156.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced