Особливості застосування гідроколоїдів в виробництві харчових продуктів
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі аналізу наукових джерел та рекомендацій по застосуванню інгредієнтів виробниками гідро колоїдів (гуміарабіку та крохмалю) в харчових емульсіях проведено експериментальні дослідження в лабораторних умовах по їх застосуванню.
Based on the analysis of scientific sources and recommendations on the use of ingredients manufacturers hydro colloids (gumarabic and starch) in food emulsions pilot studies were conducted in laboratory conditions for their application.
Опис
Ключові слова
крохмаль, харчові продукти, гідроколоїди, харчові емульсії, гуміарабік, starch, hydrocolloid, food, food emulsions, gum arabic, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Луговська, О. А. Особливості застосування гідроколоїдів в виробництві харчових продуктів / О. А. Луговська, В. М. Сидор // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 244.