Пошук альтернативних джерел цукровмісної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сучасні тенденції розвитку ринку харчових продуктів дієтичного призначення характеризуються зростанням попиту населення на цукрозамінники. Які, в свою чергу, поділяються на синтетичні і природні.. Modern trends in the food dietary purposes characterized by rising demand for sweeteners. Which, in its turn, are divided into synthetic and natural.

Опис

Ключові слова

цукрозамінники, хлібопекарські виробництва, цукровмісна сировина, sweeteners, baking production, sugar-containing raw materials, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві / Т. В. Шейко, С. В. Ткаченко, В. Б. Смоленський, Л. М. Хомічак // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 192.