Використання природного антиоксиданту у виробництві січених напівфабрикатів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Асортимент м'ясних продуктів надзвичайно широкий і різноманітний.
Традиційно,за кількістю споживання м'яса судять про рівень добробуту населення країни. Виробництво м'яса і м'ясних продуктів є одним з найбільших секторів продовольчого ринку. Обсяг м'ясних напівфабрикатів з кожним роком зростає. Велику частину складають заморожені напівфабрикати, через зручність їх використання і тривалий термін зберігання.
The range of meat products is extremely wide and varied.
Traditionally, the number of meat consumption are judged on the level of welfare
country. Production of meat and meat products is one of the largest sectors
food market. The amount of meat products is increasing every year.
Most of the make up of frozen convenience foods, due to ease of
use and long shelf life.
Опис
Ключові слова
напівфабрикати, фарш, природний антиоксидант, natural antioxidant, semi-stuffing, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Топчій, О. А. Використання природного антиоксиданту у виробництві січених напівфабрикатів / О. А. Топчій, О. В. Пащенко, Є. О. Котляр // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 210.