Визначення стійкості пробіотичної мікрофлори заквасок до дії антибіотиків

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Останнім часом великої популярності набули продукти з пробіотиками. Актуальності набуває виробництво продуктів з пробіотичними властивостями для закладів масового харчування. Recently, a large popularity of products with probiotics. Urgency is the production of probiotic properties for mass catering establishments.

Опис

Ключові слова

закваски, антибіотики, пробіотична мікрофлора, yeast, probiotic microflora, antibiotics, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Курпілянська, К. В. Визначення стійкості пробіотичної мікрофлори заквасок до дії антибіотиків / К. В. Курпілянська, М. М. Антонюк, Л. Ю. Арсеньєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 245.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced