Використання деяких антиокисників у виробництві сухих сніданків

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах описується порівняльний аналіз використання кверцетину і вітамінного преміксу в якості антиоксидантів, які застосовуються в технології виробництва сухих сніданків. В ній повідомляються переваги та недоліки використання даних речовин для подовження терміну зберігання сухих сніданків. The article describes comparative analysis of using quercetin and vitamin premix as antioxidants which are used to produce of dry breakfasts. The article deals with the advantages and disadvantages of these substances for increasing the storage time.

Опис

Ключові слова

антиоксиданти, сухі сніданки, термін зберігання, кверцетин, вітамінний премікс, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, antioxidants, dry breakfasts, storage time, quercetin, vitamin premix

Бібліографічний опис

Миронова, Н. Г. Використання деяких антиокисників у виробництві сухих сніданків / Н. Г. Миронова, В. М. Ковбаса, Т. А. Суровцева // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1997. – Вип. 21-22. – С. 6-7.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced