Використання деяких антиокисників у виробництві сухих сніданків
Дата
1997
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В тезах описується порівняльний аналіз використання кверцетину і вітамінного преміксу в якості антиоксидантів, які застосовуються в технології виробництва сухих сніданків. В ній повідомляються переваги та недоліки використання даних речовин для подовження терміну зберігання сухих сніданків.
The article describes comparative analysis of using quercetin and vitamin premix as antioxidants which are used to produce of dry breakfasts. The article deals with the advantages and disadvantages of these substances for increasing the storage time.
Опис
Ключові слова
антиоксиданти, сухі сніданки, термін зберігання, кверцетин, вітамінний премікс, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, antioxidants, dry breakfasts, storage time, quercetin, vitamin premix
Бібліографічний опис
Миронова, Н. Г. Використання деяких антиокисників у виробництві сухих сніданків / Н. Г. Миронова, В. М. Ковбаса, Т. А. Суровцева // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1997. – Вип. 21-22. – С. 6-7.