Визначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної форми
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Тістомісильне обладнання займає одне з провідних місць при виготовленні хлібобулочних виробів, так як якість замісу опари чи тіста суттєво впливає на якість готових виробів.
Mixing equipment occupies a leading position in the manufacture of bakery products, as well as the quality of mixing dough or pastry significantly affect the quality of finished products.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, опара, тістомісильне обладнання, bakery, mixing equipment, dough, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Литовченко, І. М. Визначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної форми / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 390.