Визначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної форми

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Тістомісильне обладнання займає одне з провідних місць при виготовленні хлібобулочних виробів, так як якість замісу опари чи тіста суттєво впливає на якість готових виробів. Mixing equipment occupies a leading position in the manufacture of bakery products, as well as the quality of mixing dough or pastry significantly affect the quality of finished products.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, опара, тістомісильне обладнання, bakery, mixing equipment, dough, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Литовченко, І. М. Визначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної форми / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 390.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced