Підбір ефективних кріопротекторів для заморожування плодово-ягідної сировини

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У комплексі досліджень із розроблення нової технології свіжозамороженої плодово-ягідної продукції на першому етапі стоїть сортовідбір сировини. Із проведених нами досліджень з'ясовано, що при виборі рекомендованих сортів необхідно враховувати їхню придатність до промислового заморожування. The complex research to develop a new technology of fresh frozen fruit products in the first stage is sortovidbir materials. From our studies it was found that the choice of recommended varieties necessary to consider their suitability for industrial refrigeration.

Опис

Ключові слова

кріопротектори, заморожування, плодово-ягідна сировина, cryoprotectants, freezing, raw fruits and berries, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Підбір ефективних кріопротекторів для заморожування плодово-ягідної сировини / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 60-61.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced