Особливості ринку хлібобулочних виробів в Україні
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Харчова промисловість України є однією з найважливіших серед інших, адже харчування для людини - це передусім якість її існування та безпека життя в суспільстві. Фундаментальними напрямами забезпечення сталого функціонування і подальшого розвитку підприємств харчової промисловості є впровадження нових технологій, розробка нових харчових продуктів, прийняття організаційних і адміністративних рішень. Соціальним продуктом харчування завжди був і залишиться хліб та хлібобулочні вироби.
Food and Beverage Ukraine is one of the most important among others, as food for humans - is primarily a quality of existence and security of life in society. The fundamental areas of sustainable operation and further development of the food industry is the introduction of new technologies, development of new food products, organizational and administrative decision-making. Social food has always been and will remain bread and bakery products.
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, food industry, харчування, nutrition, хлібобулочні вироби, bakery products, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Особливості ринку хлібобулочних виробів в Україні / Юлія Труш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 151-152.