Особливості ринку хлібобулочних виробів в Україні

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Харчова промисловість України є однією з найважливіших серед інших, адже харчування для людини - це передусім якість її існування та безпека життя в суспільстві. Фундаментальними напрямами забезпечення сталого функціонування і подальшого розвитку підприємств харчової промисловості є впровадження нових технологій, розробка нових харчових продуктів, прийняття організаційних і адміністративних рішень. Соціальним продуктом харчування завжди був і залишиться хліб та хлібобулочні вироби. Food and Beverage Ukraine is one of the most important among others, as food for humans - is primarily a quality of existence and security of life in society. The fundamental areas of sustainable operation and further development of the food industry is the introduction of new technologies, development of new food products, organizational and administrative decision-making. Social food has always been and will remain bread and bakery products.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, food industry, харчування, nutrition, хлібобулочні вироби, bakery products, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Труш, Ю. Особливості ринку хлібобулочних виробів в Україні / Юлія Труш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 151-152.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced