Використання кунжутного борошна при виробництві французького печива-безе макаронс
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Макаронс (les macarons) - це французький кондитерський виріб, виготовлений із яєчних білків, цукрової пудри, мигдального борошна та харчових барвників. Зазвичай їх виготовляють у вигляді круглого печива, скріпленого між собою різноманітною начинкою.
Makarons (les macarons) - this French confection made with egg whites, icing sugar, almond flour and food coloring. They are usually made in the form of round cookies, stitched together various fillings.
Опис
Ключові слова
макаронс, кондитерські вироби, кунжутне борошно, makarons, sesame flour, confectionery, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Давиденко, Т. С. Використання кунжутного борошна при виробництві французького печива-безе макаронс / Т. С. Давиденко, Н. П. Лазоренко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 597.