Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Науково обґрунтовано склад та оптимальні масові частки біологічно активних компонентів фітоолійного каратиновмісного напівфабрикату, який може бути основою різноманітних соусів емульсійного типу. Scientifically sound and optimal composition of the mass fractions of biologically active components phyto- and oil carotene containing semi, which can be the basis of a variety of sauces emulsion type.

Опис

Ключові слова

біологічно активні компоненти, фітоолійний каратиновмісний напівфабрикат, соуси емульсійного типу, biologically active components, semi-finished phyto- and oil carotene containing product, emulsion-type sauces, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Івахно, О. О. Використання пряноароматичної та каратиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктів / О. О. Івахно, Г. М. Лявинець, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш // Актуальні задачі сучасних технологій : ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів, 19-20 листопада 2014 р. – Тернопіль : ТНТУ, 2014. – С. 282.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced