Білкові рослинні натуральні добавки
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Щавнат - багаторічна культура, міжвидовий гібрид щавлю тянь-шанського та шпинату англійського, створена українськими вченими у відділі нових культур Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України. Ця культура увібрала в себе високу врожайність, ранню стиглість, морозостійкість (коренева системане пошкоджується навіть при - 2 5 . - 3 0 °С, коли грунт не вкритий снігом). За
вмістом протеїну і вітамінів щавнат посідає одне з перших місць серед овочевих та кормових рослин. Багаторічні дослідження показали, що щавнат можна широко використовувати, як харчову, кормову, енергетичну, технічну та лікарську рослину. Schavnat - perennial crops, interspecific hybrid sorrel Tien Shan and
English spinach, created by Ukrainian scientists in the department of new crops
National Botanic Garden of them. MM Grishko National Academy of Sciences of Ukraine. This culture
absorbed high yield, early maturity, frost (root
systemane damaged even at - 2 5. - 3 0 ° C, when the soil is not covered with snow). by
protein and vitamins schavnat is one of the first places among the vegetables and
feed roslyn.Bahatorichni studies have shown that schavnat can be widely
use as food, feed, energy, technical and medical plant.
Опис
Ключові слова
натуральні добавки, сушіння, щавнат, natural supplements, schavnat, drying, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Польовик, В. В. Білкові рослинні натуральні добавки / В. В. Польовик, В. В. Вінніков, І. Л. Корецька // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 641.