Продовольча безпека і нутриціологія
Файли
Дата
2014
Автори
Кундєєва, Галина Олексіївна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із найважливіших соціально-економічних завдань суспільства є
створення гідних умов існування її громадян, в першу чергу, шляхом задоволення
нагальної потреби людини в їжі з метою збереження здоров'я населення. Кількісний
і якісній раціон харчування визначається, як доступністю продовольства, так і
наявністю продовольчих продуктів, а саме наявність і доступність продовольства є
необхідною умовою продовольчої безпеки держави. One of the most important socio-economic problems of society are
create decent living conditions of its citizens, primarily by meeting
urgent needs for food in order to maintain health. quantitative
and high-quality diet is defined as the availability of food and
availability of food products, such as the availability of food is
a necessary condition for food security.
Опис
Ключові слова
нутриціологія, суспільство, продовольча безпека, nutritiology, society, food security, кафедра економічної теорії
Бібліографічний опис
Кундєєва, Г. О. Продовольча безпека і нутриціологія / Г. О. Кундєєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 687-688.