Шляхи удосконалення технології хліба з використанням житнього борошна для закладів ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Житньо-пшеничний хліб користується великим попитом у населення. Вживання такого хліба позитивно впливає на обмін речовин в організмі, допомагає попередити низку захворювань, його доцільно використовувати у дієтичному харчуванні. Проте через особливості білково-протеїназного та вуглеводно-амілазного комплексів житнього борошна технологія виготовлення хліба з ним тривала й складна.

Опис

Ключові слова

технологія хліба, технология хлеба, technology of bread, дієтичне харчування, диетическое питание, diet food, якость хліба, качество хлеба, quality of bread, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кулініч, В. Шляхи удосконалення технології хліба з використанням житнього борошна для закладів ресторанного господарства / Віра Кулініч, Тетяна Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 467-468.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced