Виникнення буфетів та їх еволюція

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На пострадянському просторі буфети, як правило, були не самостійними підприємствами, а філіями. Буфети торгували в основному закусками і готовими гарячими стравами, які поставлялися головною організацією. Буфети створювалися при заводах, навчальних закладах, вокзалах, кінотеатрах. The former Soviet Union buffets usually are not independent companies and affiliates. Refreshment traded mostly prepared snacks and hot meals that are delivered to the parent organization. Refreshment created in factories, schools, railway stations, movie theaters.

Опис

Бібліографічний опис

Скробова, І. В. Виникнення буфетів та їх еволюція / І. В. Скробова, Р.Матюшенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 464-465.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в