Ринок яєць та яєчних продуктів України: сучасний стан па перспективи розвитку

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Куряче яйце є одним з дешевих, і тому доступних джерел білка в раціоні людини. До початку індустріалізації аграрного сектора виробництво яєць було орієнтоване виключно на місцеві ринки. Проте вже з середини минулого століття торгівля яйцями і яєчними продуктами стає глобальною. Chicken eggs are one of the cheapest and therefore available sources of protein in the human diet. Prior to the industrialization of the agricultural sector egg production was focused solely on local markets. However, since the middle of last century trade in eggs and egg products is global.

Description

Citation

Круліковська, Н. Ринок яєць та яєчних продуктів України: сучасний стан па перспективи розвитку / Наталія Круліковська, Ольга Гоменюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 254–256.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By