Ринок яєць та яєчних продуктів України: сучасний стан па перспективи розвитку
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Куряче яйце є одним з дешевих, і тому доступних джерел білка в раціоні людини. До початку індустріалізації аграрного сектора виробництво яєць було орієнтоване виключно на місцеві ринки. Проте вже з середини минулого століття торгівля яйцями і яєчними продуктами стає глобальною.
Chicken eggs are one of the cheapest and therefore available sources of protein in the human diet. Prior to the industrialization of the agricultural sector egg production was focused solely on local markets. However, since the middle of last century trade in eggs and egg products is global.
Description
Citation
Круліковська, Н. Ринок яєць та яєчних продуктів України: сучасний стан па перспективи розвитку / Наталія Круліковська, Ольга Гоменюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 254–256.