Склад соусу «Бесто» (Патент на корисну модель № 94869)
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Запатентовано склад соусу емульсійного типу «Бесто», виготовленого на основі фітоолійного каратиновмісного напівфабрикату, який має підвищену харчову та біологічну цінність.
Patented composition of emulsion type sauce "Best", prepared on the basis of fitomaslyanogo karatinosoderzhaschego semi that has raised food and biological value.
Description
Keywords
соус емульсійного типу, sauce emulsion type, фітоолійний каратиновмісний напівфабрикат, phyto and oil carotene containing semi-finished product, біологічно активні компоненти, biologically active components, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Citation
Патент на корисну модель 94869, МПК А 23 L 1/39 (2006.01). Склад соусу «Бесто» / Г. М. Лявинець, О. О. Івахно, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко, Л. Ю. Арсеньєва; заявник та патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № u 2014 04392; заявл. 23.04.2014; опубл. 10.12.2014. Бюл. № 23.