Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологію

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто питання виробництва кефіру в сучасних умовах та проаналізовано вплив його споживання на здоров’я людини. The questions of production of kefir are considered in modern terms and influence of his consumption on a health of man is analysed .

Опис

Ключові слова

мікрофлора, mikroflora, кефір, kefir, технологія, tehnologie, якість, quality, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Кігель, Н. Ф. Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологію / Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга // Молокопереробка. – 2010. – № 7. – С. 16–21.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced