Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозу

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати дослідження розвитку в кефірі дріжджів, які н зброджують лактозу. Results are resulted research of development in kefir of yeasts which not sbrazhivayut a lactose.

Опис

Ключові слова

кефір, kefir, дріжджі, yeasts, лактоза, lactose, бродіння, fermentation, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозу / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель, О. В. Бондарчук // Екотрофологія. Аспекти продовольчої та харчової безпеки : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 17-18 вер. 2009 р. – К. : БНАУ. - 2009. – 168 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced