Морозиво діабетичного призначення

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дієтотерапія є важливим фактором лікування цукрового діабету. При цій хворобі виникає абсолютна чи відносна недостатність інсуліну, що викликає порушення здатності організму засвоювати клітинами цукор, тобто глюкозу з крові. Метою діабетичного харчування є зниження навантаження на підшлункову залозу, нормалізація функції органів травлення, підвищення захисних сил організму.

Опис

Ключові слова

морозиво, цукрозамінники, дієтотерапія, ice cream, sweeteners, diet, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. А. Морозиво діабетичного призначення / С. А. Бажай-Жежерун, К. О. Тєлєгін // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 126-127.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced