Морозиво діабетичного призначення
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дієтотерапія є важливим фактором лікування цукрового діабету. При цій хворобі виникає абсолютна чи відносна недостатність інсуліну, що викликає порушення здатності організму засвоювати клітинами цукор, тобто глюкозу з крові. Метою діабетичного харчування є зниження навантаження на підшлункову залозу, нормалізація функції органів травлення, підвищення захисних сил організму.
Опис
Ключові слова
морозиво, цукрозамінники, дієтотерапія, ice cream, sweeteners, diet, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Бажай-Жежерун, С. А. Морозиво діабетичного призначення / С. А. Бажай-Жежерун, К. О. Тєлєгін // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 126-127.