Технологія молочно-яблучного конфітюру на основі молока згущеного

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Матеріалами досліджень були молоко згущене з цукром, яблучний конфітюр, моно стабілізатори та стабілізаційні системи, молочно-яблучний конфітюр; стандартні та загальновідомі методи визначення якості згущених продуктів. Research materials were sweetened condensed milk, apple marmalade, mono stabilizers and stabilization systems, milk and apple marmalade; standard and known methods for determining the quality of condensed products.

Опис

Бібліографічний опис

Пухляк, А. Г. Технологія молочно-яблучного конфітюру на основі молока згущеного / А. Г. Пухляк, С. В. Ковалевська // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 123-124.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в