Технологія молочно-яблучного конфітюру на основі молока згущеного

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Матеріалами досліджень були молоко згущене з цукром, яблучний конфітюр, моно стабілізатори та стабілізаційні системи, молочно-яблучний конфітюр; стандартні та загальновідомі методи визначення якості згущених продуктів. Research materials were sweetened condensed milk, apple marmalade, mono stabilizers and stabilization systems, milk and apple marmalade; standard and known methods for determining the quality of condensed products.

Опис

Ключові слова

конфітюр, якість, згущене молоко, marmalade, milk quality, condensed, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Пухляк, А. Г. Технологія молочно-яблучного конфітюру на основі молока згущеного / А. Г. Пухляк, С. В. Ковалевська // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 123-124.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced