Пюре-напівфабрикат з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 55074)
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пюре-напівфабрикат з цукрового буряку містить овочеве пюре та пюре з цукрового буряку, а також лимонну й аскорбінову кислоти. A puree half-finished product of sugar beet contains vegetable puree, sugar beet puree and citric and ascorbic acids.
Опис
Ключові слова
лимонна кислота, аскорбінова кислота, пюре-напівфабрикат, цукровий буряк, citric acid, ascorbic acid, рuree half-finished product, sugar beet, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 55074 U Україна, A23L 1/06. Пюре-напівфабрикат з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М. Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004335 ; заявл. 14.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.