Застосування антимікробної активності рослинної сировини у технології м’якого морозива

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Незважаючи на стрімкий розвиток харчових технологій і розширення асортименту продуктів із застосуванням комплексних харчових добавок, в інноваційних технологіях все більше переважають поняття «збагачення» та «натуральність». Вказана тенденція зумовлює збільшення попиту на продукти, збагачені рослинними добавками. Подібні натуральні інгредієнти містять біологічно-активні речовини природного походження, можуть проявляти технологічну функціональність і є визнаними мікронутрієнтами. Саме до таких рецептурних складників можна віднести рослинні екстракти та овочеву сировину.

Опис

Ключові слова

харчові добавки, натуральність, антимікробна активність, пищевые добавки, натуральность, антимикробная активность, food additives, naturalness, antimicrobial activity, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Згурський, А. В. Застосування антимікробної активності рослинної сировини у технології м’якого морозива / А. В. Згурський, О. В. Антонюк // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 63-64.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced