Аппетайзери
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Аппетайзери - це легкі закуски, що можуть подаватися перед початком трапези або виступати в якості основних страв, якщо, наприклад, формат заходу - пивна вечірка. По суті, аппетайзер - це будь-яка страва, що збуджує апетит за аналогією з аперитивом - алкогольним напоєм, представляючи безпосередньо застілля. Найчастіше в ролі аппетайзерів виступають різні тарталетки, канапе, страви на шпажках, фаршировані овочі, різні «палички», «кульки» і «човники» з найрізноманітніших продуктів, з несподіваними начинками і цікавими смаковими поєднаннями. Аппетайзери - це легкі закуски, що можуть подаватися перед початком трапези або виступати в якості основних страв, якщо, наприклад, формат заходу - пивна вечірка. По суті, аппетайзер - це будь-яка страва, що збуджує апетит за аналогією з аперитивом - алкогольним напоєм, представляючи безпосередньо застілля. Найчастіше в ролі аппетайзерів виступають різні тарталетки, канапе, страви на шпажках, фаршировані овочі, різні «палички», «кульки» і «човники» з найрізноманітніших продуктів, з несподіваними начинками і цікавими смаковими поєднаннями. Appetayzeri - tse legkі snacks, scho mozhut podavatisya before cob meal abo vistupati of Quality in Basic Bleed, Yakscho, napriklad format sunset - beer vechіrka. By sutі, appetayzer - tse whether yak Strava scho zbudzhuє appetite for analogієyu s aperitif - alcoholic napoєm, predstavlyayuchi bezposeredno zastіllya. Naychastіshe in rolі appetayzerіv vistupayut rіznі tartlets, canapes, bleed on skewers, farshirovanі Vegetables, rіznі "palichki", "bags" i "chovniki 's nayrіznomanіtnіshih produktіv, s nespodіvanimi fillings i tsіkavimi Smakova poєdnannyami.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Милокостенко, М. В. Аппетайзери / М. В. Милокостенко, Р. В. Матюшенко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 105-106.