Використання зеленої маси моркви для створення білкових збагачувачів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сучасний етап розвитку харчової промисловості пов’язаний із забезпеченням якісно нового підходу в ефективності використання ресурсів планети для виробництва харчових продуктів. Промислове впровадження нових харчових технологій здатне підвищити якість, знизити собівартість, розширити об’єми та асортимент харчової продукції на існуючій сільськогосподарській базі при одночасному розвитку класичних і нетрадиційних методів виробництва. Останнім часом велика увага приділяється розробленню способів використання нових джерел та форм харчового білку.
The current stage of development of food industry associated with the provision of a qualitatively new approach to the use of resources of the planet for food production. Commercialization of new food technologies can improve quality, reduce costs, expand the volume and variety of food on existing agricultural base, while the development of classical and non-traditional production methods. Recently, much attention is paid to the development of new uses and types of food sources of protein.
Опис
Ключові слова
білкові збагачувачі, використання моркви, сільське господарство, white dresser, use carrots, agriculture, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Прокопенко, Д. С. Використання зеленої маси моркви для створення білкових збагачувачів / Д. С. Прокопенко, Н. О. Стеценко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 126-127.