Антиоксидантна здатність винограду та виноматеріалу з нього і вплив на здоров’я людини
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У час стрімкого розвитку науки й техніки, загострення екологічних проблем, мутації збудників захворювань важливим є збереження здоров’я, посилення ослаблених захисних сил організму. Офіційна медицина світу все більше схиляється до того, що у лікуванні захворювань різної складності слід звертатися не лише до хімічних препаратів, а й до корисних для нашого організму рослин.
At the time of rapid development of science and technology, worsening environmental problems, mutations are important pathogens maintaining health, strengthen weakened defenses. Official medicine world more inclined to think that in the treatment of diseases of varying complexity should apply not only to chemicals but also beneficial to our body plant.
Опис
Бібліографічний опис
Бабич, І. М. Антиоксидантна здатність винограду та виноматеріалу з нього і вплив на здоров’я людини / І. М. Бабич, Н. В. Полешко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 203-204.