Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призачення
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлені результати комплексу досліджень щодо встановлення впливу носіїв заліза органічного та неорганічного походження на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів антианемічного призначення і фізіологічну ефективність розроблених продуктів.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби антианемічного призначення, antianemic bakery products, носії заліза, залізодефіцитна анемія, фізіологічна ефективність, носители железа, железодефицитная анемия, физиологическая эффективность, iron substances, iron deficiency anemia, physiological efficiency, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи