Розробка ефективних методів обробки харчових продуктів за допомогою імпульсного електричного поля

Ескіз

Дата

2014-01-20

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Застосування імпульсного електричного поля призводить до вибіркового пошкодження клітинних мембран при відсутності руйнівного впливу на біологічні тканини. The use of pulsed electric field results in selective damage to cell membranes in the absence of disruptive effects on biological tissue.

Опис

Ключові слова

імпульсне електричне поле, pulsed electric field, харчовий продукт, foodstuff, клітинна мембрана, cell membrane, амплітуда, amplitude, обробка, finishing, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Лебовка, М. І. Розробка ефективних методів обробки харчових продуктів за допомогою імпульсного електричного поля / М. І. Лебовка, В. В. Манк // Актуальні проблеми хімії і хімічної технології : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20–21 листопада 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 363.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced