Дослідження впливу клітковини кунжуту на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Робота присвячена дослідженню впливу клітковини кунжуту на біохімічні показники тіста та органолептичні показники готових виробів. Проведені дослідження показали доцільність використання харчових волокон у виробництві хлібобулочних виробів профілактичного призначення. The work deals with the effect of dietary fiber on sesame biochemical test and organoleptic characteristics of finished products. Studies have shown the feasibility of using fiber in the manufacture of bakery products prophylactic.

Опис

Ключові слова

кунжут, клітковина, білок, харчові волокна, тісто, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, cellulose, protein, dietary fiber, dough

Бібліографічний опис

Корчемлюк, Л. Дослідження впливу клітковини кунжуту на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів / Л. Корчемлюк, Н. Фалендиш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 145-146.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced