Удосконалення способів отримання екстракту з топінамбуру
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень виробництва інуліну. Проведені дослідження свідчать про те, що оптимальною температурою екстрагування є 60 ͦ C, а найкращий перехід екстрактивних речовин з топінамбуру у воду відбувається при подрібненні його в стружку.
The results of researches inulin production. Past studies indicate that the optimal extraction temperature is 60 ͦ C, and the best transition extractives of artichoke in water occurs by grinding it into chips.
Опис
Ключові слова
топінамбур, jerusalem artichoke, інулін, inulin, екстрагування, extraction, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Галінська, О. С. Удосконалення способів отримання екстракту з топінамбуру / О. С. Галінська, І. О. Баклан, О. С. Бессараб // Veda a technologie: krok do budoucnosti – 2015 : ХІ Mezinarodni vedecko-prakticka conference, 27.02.2015 – 05.03.2015. - Praha : Publishing Houso, 2015. – Dil. 17. – С. 42-44.