Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження вибору оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the optimal surface active substances for fondants special purpose .

Опис

Ключові слова

поверхнево активні речовини, гарячі солодкі страви, фондан, целіакія, surface active agents, hot sweet dishes, fondant, celiac disease, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, С. О. Губенко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 88-89.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced