Альтернативні способи приготування фонданів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження вибору альтернативного способу приготування фондану.
Investigations of choosing an alternative method for preparing fondant.
Опис
Ключові слова
гарячі солодкі страви, hot sweet dishes, фондан, fondant, целіакія, celiac disease, рисове борошно, rice flour, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дудкіна, О. О. Альтернативні способи приготування фонданів / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, С. О. Губенко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. : тези доп. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х., 2014. – С. 13-14.