Альтернативні способи приготування фонданів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження вибору альтернативного способу приготування фондану. Investigations of choosing an alternative method for preparing fondant.

Опис

Ключові слова

гарячі солодкі страви, hot sweet dishes, фондан, fondant, целіакія, celiac disease, рисове борошно, rice flour, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Альтернативні способи приготування фонданів / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, С. О. Губенко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. : тези доп. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х., 2014. – С. 13-14.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced