Дослідження якості ікри лососевої
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Встановлено якість відібраних на ринку зразків лососевої ікри. Відзначено кращі торгові марки. Selected samples of eggs on the market. Established quality samples of salmon caviar. It marked the best brands.
Опис
Ключові слова
ікра лососева, показники якості, caviar salmon, quality indicators, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Клименко, А. В. Дослідження якості ікри лососевої / А. В. Клименко, Н. Б. Аннєнкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 80.