Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Викладені результати досліджень зміни технологічних показників експериментальних січених напівфабрикатів з використанням структурованої рослинної клітковини, клітковини з пектином буряка та сухої молочної сироватки. The results of studies on changes of technological indicators of experimental cutted semi-finished products using structured vegetative fiber, fiber with beet pectin and dry milky whey.

Опис

Ключові слова

технологія, technology, січені напівфабрикати, cutted semi-finished products, клітковина з пектином буряка, fiber with beet pectin, рослинна сировина, растительное сырье, vegetative raw, суха молочна сироватка, dry milk whey, харчова суміш, food mix, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Ю. А. Янушкевич // 2010.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced