Виявлення фальсифікації коньячних напоїв
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено що показник біологічної активності коньячних напоїв може бути одним із важливих для визначення їх фальсифікації.
It was found that the rate of biological activity of brandy can be an important indicator to determine their falsification.
Опис
Ключові слова
коньячні напої, фальсифікація, біологічна активність, cognac drinks, falsification, biological аctivity, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Зубков, В. Є. Виявлення фальсифікації коньячних напоїв / В. Є. Зубков, Н. Б. Аннєнкова // Товари Львівщини на сучасному ринку: позиціонування, безпечність, мерчендайзинг : матеріали ІІ Науково-практичної конференції, 27 березня 2013. – Львів, 2013. – Ч. 1. – С. 52-58.