Антикризове управління підприємствами

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Загострення політичнолї, соціальної, економічної ситуації викликало пролеми у забезпеченні ефективного функціонування підприємств, у тому числі і підприємств харчової промисловості, різко зросла кількість підприємств-банкрутів, скорочуються робочі місця, падають обсяги реалізації продукції. Aggravation politychnolyi, social and economic situation caused prolemy in ensuring the effective functioning of businesses, including food industry, dramatically increased the number of bankrupt enterprises, reduced jobs and falling sales volume.

Опис

Ключові слова

антикризове управління, підприємство, crisis management, enterprise

Бібліографічний опис

Тіху, М. О. Антикризове управління підприємствами / М. О. Тіху // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 110-111.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced