Зелена маса буряків як ефективний протеїновмісний збагачувач харчових продуктів
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Трансформація вітчизняної економіки на інноваційну модель розвитку в галузі харчових технологій, яка забезпечувала б високу якість продукції при одночасній економії витрат, підвищенні ефективності та рентабельності виробництва, потребує активного впровадження результатів наукових досліджень та розробок.
Опис
Ключові слова
зелена маса рослин, буряк, харчові технології, пищевые технологии, свекла, зеленая масса растений, green mass of plants, food technology, beets, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Зелена маса буряків як ефективний протеїновмісний збагачувач харчових продуктів / Г. О. Сімахіна, Л. М. Солодко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 6-8.