Мікробіологічні показники якості зернового батончика
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі вивчення біологічної цінності інгредієнтів та з урахуванням принципів оздоровчого харчування розроблено рецептуру та досліджено в лабораторних умовах зразки батончика глазурованого на основі пророщеного зерна пшениці.
Based on study biological value ingredients and taking into account the principles of health food recipes developed and investigated in the laboratory samples Bars glazed from sprouted wheat.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, мікробіологічні показники, зерно пшениці, bread, microbiological indicators, wheat, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Бажай-Жежерун, С. А. Мікробіологічні показники якості зернового батончика / С. А. Бажай-Жежерун, М. М. Антонюк, Ю. Смульська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 54-55.