Аналіз біологічної цінності майонезів типу Провансаль

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Рецептура майонезу «Провансаль» за останні 30 років значно змінилась. Ці зміни позитивно вплинули на органолептичні показники якості продукту, але сприяли зниженню його біологічної цінності. The recipe of mayonnaise "Provencal" in the last 30 years has changed. These changes had a positive effect on the organoleptic quality of the product, but helped reduce its biological value.

Description

Citation

Носенко, Т. Т. Аналіз біологічної цінності майонезів типу Провансаль / Т. Т. Носенко, Л. П. Кротова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 102.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By