Аналіз біологічної цінності майонезів типу Провансаль

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Рецептура майонезу «Провансаль» за останні 30 років значно змінилась. Ці зміни позитивно вплинули на органолептичні показники якості продукту, але сприяли зниженню його біологічної цінності. The recipe of mayonnaise "Provencal" in the last 30 years has changed. These changes had a positive effect on the organoleptic quality of the product, but helped reduce its biological value.

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, Провансаль, майонез, біологічна цінність, mayonnaise, Provencal, biological value

Бібліографічний опис

Носенко, Т. Т. Аналіз біологічної цінності майонезів типу Провансаль / Т. Т. Носенко, Л. П. Кротова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 102.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced