Аналіз біологічної цінності майонезів типу Провансаль
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Рецептура майонезу «Провансаль» за останні 30 років значно змінилась. Ці зміни позитивно вплинули на органолептичні показники якості продукту, але сприяли зниженню його біологічної цінності.
The recipe of mayonnaise "Provencal" in the last 30 years has changed. These changes had a positive effect on the organoleptic quality of the product, but helped reduce its biological value.
Description
Citation
Носенко, Т. Т. Аналіз біологічної цінності майонезів типу Провансаль / Т. Т. Носенко, Л. П. Кротова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 102.