Дослідження впливу загущувачів на структурно- механічні властивості згущених молочних консервів
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Технологія згущених молочних консервів з цукром грунтується на принципі осмоанабіозу. Внесення цукру або його замінників зумовлює підвищення осмотичного тиску, що пригнічує життєдіяльність залишкової мікрофлори продукту. Technology condensed canned milk with sugar based on the principle osmoanabiozu. Adding sugar or its substitutes leads to increased osmotic pressure that suppresses livelihoods residual microflora product.
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, осмоанабіоз, згущені молочни консерви, загущувачі, osmoanabioz, canned condensed milk, thickeners
Бібліографічний опис
Пухляк, А. Г. Дослідження впливу загущувачів на структурно- механічні властивості згущених молочних консервів / А. Г. Пухляк, С. П. Шишко// Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 59.