Композиція паштету для геродіетичного харчування ( Патент на корисну модель № 97195)

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Композицiя паштетy для геродiетичноrо харчування, включае м'ясну сировину, молоко сухе коров'яче знежирене, олiю рослинну, цибулю рiпчасry пасеровану, бульйон, сiль кухонна харчову, перець духмяний, яка вiдрiзняється тим, що як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печiнку курячу варену, як рослинну олiю використовують лляну та додатково використовують пшеничну клiтковину гiдратовану, кров, морську капусту Laminaria. Composition pastega for herodeion food, including raw meat, cow's milk fat, vegetable oil, onion rpcemu fried, broth, salt, allspice, characterized in that the raw meat used meat chicken and chicken liver cooked, as vegetable oil use linseed and additionally use wheat cellulose hydrated, blood, laminaria Laminaria.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, паштет, pate, геродієтичне харчування, power herodeion

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 97195 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Композиція паштету для геродіетичного харчування / Пешук Л. В., Гащук О. І., Москалюк О. Є., Гордієнко О. В. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 201406564 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced