Перспективи розвитку систем кріоконцентрування у виробництві соків
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі наведено дослідження процесу кріоконцентрування соків з утворенням суспензії льоду проводять з позицій досягнення необхідних технологічних і органолептичних показників соків.
In this paper the research process kriokontsentruvannya juices to form a slurry of ice carried from the position of achieving the necessary technological and organoleptic characteristics juices.
Опис
Ключові слова
концентрування, заморожування, сік, concentration, freezing, juice, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Перспективи розвитку систем кріоконцентрування у виробництві соків / М. О. Коваль, С. В. Лехнівська, І. В. Швецова, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 259.