Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостями
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Серед біологічно активних речовин важливого значення у виробництві макаронних виробів надають природному антиоксиданту - ß-каротину. У харчовій промисловості він набув поширення завдяки своїм технологічним та фізіологічним функціям.
Among the biologically active compounds important in the production of pasta provide natural antioxidant - ß-carotene. In the food industry it is spreading thanks to its technological and physiological functions.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, антиоксиданти, ß-каротин, pasta, antioxidants, ß-carotene, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостями / Н. О. Стеценко, О. А. Кравченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 125-126.