Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Медвідь, І. М. Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикату / І. М. Медвідь, Ю. А. Мирошник, О. Б. Шидловська // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 177-179.

Анотація

У роботі досліджено вплив плодових порошків на структурно-механічні властивості бісквітного тіста In this paper, the influence of fruit powders on the structural and mechanical properties of biscuit dough

Опис

Ключові слова

плодові порошки, fruit powders, бісквітний напівфабрикат, finished biscuit, бісквітне тісто, biscuit dough, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced